Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Emst – Partytentverhuur Emst

Dat de inwoners van Emst wel van een gezellig feest houden, is elk jaar weer te zien op het gezelligste feest van het jaar in Emst: Emsterfeest! Het klauteren op springkussens, de leukste sportspellen, muziek en natuurlijk de heerlijkste hapjes.

Wil jij binnenkort ook een buurtfeest, feest of evenement organiseren en ben je op zoek naar de leukste feestbenodigdheden? Partytentverhuur Stedendriehoek helpt je hierbij. Wij verhuren de mooiste partytenten, biertafels, mooie statafels, stoelen en de beste licht en geluidsinstallatie. Om niet te vergeten ook biertappen om alle bierdrinkers te kunnen voorzien van een koud biertje? Ook voor als je een winters thema dag wilt organiseren heeft Partytentverhuur Stedendriehoek een Après ski hut! Neem contact met ons op zodat we samen kunnen zorgen voor een onvergetelijk feest.

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn