Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Epe – Partytentverhuur Epe

Een mooie plaats om kennis te maken met de natuur. Een bezoekje brengen aan de Hertenkamp, kunstgalerij en beeldentuin Oudenhoven, aardbeientuin, de grote kerk en je kunt op deze mooie locatie zelfs een koperen ezel huren. Naast al deze natuur activiteiten vinden er ook de nodige activiteiten en evenementen plaats zoals exposities en een rommelmarkt.

Verder is Epe de omgeving om een feest met vrienden en familie te organiseren. Hiervoor is de kans groot dat je geen partytent, statafels, heaters, licht en geluid met mooie feestverlichting in huis hebt. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken om deze benodigdheden in huis te krijgen. Partytentverhuur Stedendriehoek verhuurt namelijk alle feestbenodigdheden om er een gezellige dag van te maken. Het is zelfs mogelijk om een barbecue te huren voor als je die niet zelf in huis hebt. Neem gerust een kijkje op onze webshop en voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn