Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Laren – Partytentverhuur Laren

In Laren zijn er door het jaar heen verschillende activiteiten te beleven om alle inwoners te vermaken. Van voorstellingen in het theater, culturele tentoonstellingen, culinaire restaurantjes maar om niet te vergeten de leukste evenementen in Laren om alle 1695 bewoners en omstreken samen te laten komen op een leuke gelegenheid.

Dat jullie wel van een gezellige avond houden, kan Partytentverhuur Stedendriehoek wel zien. Niet gek dat jullie ook een feest, buurtfeest of sportdag willen organiseren om deze gezelligheid te behouden. Met Partytentverhuur Stedendriehoek ben je op het juiste adres. Wij verhuren verschillende partytenten die voorzien zijn van zijwanden, hoogwaardige kwaliteit en 100% water- en winddicht zijn. Ideaal voor alle weersomstandigheden. In de zon zal het voor een schaduw zorgen, als het waait kun je de zijwanden eraan zetten zodat het minder tocht in de tent en als het regent blijven alle gasten heerlijk droog en kan er zonder zorgen gefeest worden. Naast de partytent heb je misschien ook wel statafels, heater en feestbenodigdheden nodig. Ook voor professionele geluidsinstallatie kun je ons inhuren en we hebben diverse feestverlichtingen om de sfeer af te maken. Bekijk ons gehele assortiment op de website en voor vragen kun je altijd contact opnemen zodat het een geslaagd feest wordt in Laren.

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn