Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Lochem – Partytentverhuur Lochem

In een gemeente waarbij 33.556 inwoners wonen, waarbij er gezamenlijk vele feesten zoals het jaarlijkse zomerfeest wordt gevierd. Natuurlijk wil je naast de georganiseerde feesten door de gemeente ook zelf een gezellig feest organiseren met vrienden en familie als je bijvoorbeeld jarig bent! Daarbij mag een partytent natuurlijk niet bij ontbreken.

Partytentverhuur Stedendriehoek verhuurt verschillende soorten partytenten die precies passen bij elk feest. Naast de diverse formaten hebben wij ook nog verschillende soorten partytenten. Om te beginnen de standaard partytenten genoemd. Deze tenten worden vaak gehuurd van de kleinere feesten tot de grootste feesten waar 200 man op afkomt. Daarnaast heb je de stertent en de vouwtent, harmonicatent of ook wel easy-up tent genoemd. Deze easy up partytent is binnen twee minuten opgezet en daarom ook handig als de weersomstandigheden ineens omslaan. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit met brandveiligheidscertificaat die verplicht is als je een evenement gaat organiseren. Wil je een speciale tent? Dan kun je op onze website kijken voor een partytent met thema zoals de Après ski hut. Advies nodig over welke partytent het beste bij jou past? Partytentverhuur Stedendriehoek adviseert je graag bij het huren van een van onze partybenodigdheden.

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn