Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Schalkhaar – Partytentverhuur Schalkhaar

Dat de inwoners in Schalkhaar en omgeving fanatiek zijn in de sportwereld is wel te zien aan het aantal verenigingen. Voetbal, volleybal, handbal, hockey, tennis, jeu de boules en nog veel meer kun je uitoefenen in Schalkhaar. Ook heeft het dorp de diverse sporthallen zodat iedereen heerlijk actief blijft. Onder de vele sportverenigingen zullen er vast de nodige open dagen en sportdagen worden georganiseerd om de sport te promoten. Om dit professioneel aan te pakken, heb je natuurlijk wel bepaalde producten nodig.

Om te beginnen statafels om alle nieuwe gasten te laten staan aan een tafel, een buffettafel om ze van een hapje en drankje te voorzien en een barkruk om ook voor een zitplaats te voorzien. Ook als je extra keukenapparatuur nodig hebt, kun je dit huren bij Partytentverhuur Stedendriehoek. Denk hierbij aan een koelkast, barbecue of wat dacht je van een bierkoeler. Wij helpen je graag bij het organiseren van een goede eerste indruk als je een open dag houdt. Ook voor huisfeesten, evenementen, buurtfeesten en meer kun je bij ons je feest benodigdheden huren. Neem gerust contact op over de mogelijkheden of als je een vraag hebt.

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn