Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Vaassen – Partytentverhuur Vaassen

Vaassen een mooie plek om heerlijk te wandelen in de natuur. Ook voor de inwoners in Ede is er van alles te beleven in Vaassen waar je bijvoorbeeld heerlijk tot rust kunt komen met een bakje thee bij Theehuis de Korenmolen. Ook voor mensen buitenaf is Vaassen een bekende plek dat elk jaar in de spotlight staat rond november en december. Vooral voor de jongeren bekend als dé locatie waar het huis van Sinterklaas staat, ook wel kasteel De Cannenburgh genoemd. Rond deze tijd is de energie en het feestgevoel in Vaassen goed te voelen. Wil je deze energie ook thuis herbeleven en ben je woonachtig in Vaassen en omgeving?

Partytentverhuur Stedendriehoek heeft alles in huis om dit te regelen! Om de feestsfeer erin te krijgen heb je waarschijnlijk een partytent nodig. Handig want je kunt hem gebruiken bij alle weersomstandigheden. Misschien wil je ook statafels, stoelen en een heater huren om de gasten goed te voorzien. Een belangrijk punt om de feestsfeer erin te houden is feestverlichting en decoraties! Om dit voor elkaar te krijgen, helpt Partytentverhuur Stedendriehoek je graag met het organiseren van een energiek feest vol gezelligheid! Wij verhuren een groot assortiment aan partytenten, partybenodigdheden maar ook keukenapparatuur zoals een koelkast of biertap. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn