Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Partytent Huren Voorst – Partytentverhuur Voorst

Een grote gemeente in Gelderland met maar liefst 24.165 inwoners vraagt om de leukste feesten, evenementen, festivals en gebeurtenissen zoals Oranjefeest en kermis. Natuurlijk wil je zelf ook een goed feest organiseren als je jarig bent of iets te vieren hebt. Het huren van een partytent is hierbij stap 1.

Partytentverhuur Stedendriehoek heeft hoge kwaliteit partytenten voor ieder feest. Wil je last minute nog kunnen beslissen of je een tent opzet, kies dan voor de easy up tent die binnen twee minuten opgezet is en voorzien zijn van een brandveiligheidscertificaat. Wil je een feest in een partytent dan kun je het beste gaan voor een partytent waarbij de zijwanden versiert zijn met ‘ramen’ voor een leuke sfeer en lichtinval. Naast de partytenten hebben we ook feest meubilair zoals statafels, biertafels en een buffettafel. Heb je vragen over onze producten of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op de gekozen locatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Partytentverhuur Stedendriehoek is het adres voor het huren van een partytent in o.a. Apeldoorn, Brummen, Deventer, Diepenveen, Eerbeek, Epe, Emst, Laren, Lochem, Schalkhaar, Twello, Vaassen, Voorst, Warnsveld & Zutphen.

 

Thema's

Contactgegevens

T. 06-16032803
E. info@partytentverhuur-stedendriehoek.nl
Oude Apeldoornseweg 35C
7333 NR, Apeldoorn